Годишни награди

На двадесет и шести Септември се случи така, че получих отличие, за което не бях и подозирала. Понякога едва в момента на случване, на реално осъзнаване, на материализиране на написаните думи разбираш ситуацията, в която си изпаднал.
Бях отличена с награда за „Най-добър кулинарен блог за 2014“ в категория Здравословно на сайта Блоговодите.

Всичко се случи през дъждовния следобед на онази Събота в Метро Академия. Редица чувства преминаваха през мен в онези часове. От притеснение, до неудобство, вълнение и неразбиране, замаяност и радост. Първоначалната ми стъписаност, дължаща се на факта, че не познавах почти никой от тези хора, не бях виждала лицата зад блоговете, камо ли говорила с тях, ме натика в положението „Ама аз въобще от какво се интересувам?“ Засрамих се от липсата си на познание в областта. Разликата във възрастта също ме смути, бях като дете на представление за възрастни. Въпросът: „Имам ли въобще място тук?“-гризеше в главата ми.
_MG_44411
Започвайки доста по-отрано, още с получаването на  известителния мейл за моята номинация, трябва да споделя за радостта, която ми бе доставена от факта, че този блог значи нещо. Понякога не осъзнаваме, поне аз със сигурност, че това, което правим в уеб пространството, не е частно, че то бива следено и отразявано. Дали положително или отрицателно е без значение. Идеята да мога да кажа, че този блог е добър базирайки се на думите на други хора е голямо щастие. Защото едно е ти да имаш високо мнение за себе си, докато другите не го споделят и друго е да е точно обратното. Аз съм от вторите и никога не съм си мислила, че хора, на които се възхищавам и намирам за интересни и какво ли не още, четат това, което пиша. Следят това, което правя. И не само те, а всички вие, които не познавам и които правите, това място, този блог жив. Благодаря ви за това, че сте решили да го следвате, да опитвате рецептите в него, защото това е голям комплимент за мен, всеки път когато разбера, че се е случило.

В крайна сметна, връщайки се до момента с награждаването,то получих наградата и няколко, допълнителни, килограма в краката си, защото по някаква причина взех, че се притесних, доста. Изправяйки се пред всички, онези усмихнати хора, вперили погледи в мен и очаквайки да им кажа нещо, просто се стъписах. Бях много щастлива! И сега съм много щастлива.
12046768_998876670154429_8405616293277721185_nceremony_48(източник на горните две снимки е Блоговодител)
Надявам се блога да си го има още дълго. Дори с всичката ми заетост се старая да го поддържам жив и възможно по-интересен. Нямам намерение да го променям, както знаете той е личен. Имам любими продукти, с които работя. Теми, които ме вълнуват и за които пиша, които подкрепям и винаги ще. Надявам се подобни публикации не ви пречат, защото са само с цял обогатяване на информацията ви.

Това е, което исках да ви кажа от вече две седмици и все не намирах време! Очаквайте новите рецепти следващата седмица. Поздрави и приятен завършек на почивните дни за всички вас. Усмихвайте се!

Тук може да прочетете за събитието и се запознаете с останалите наградени!_MG_4439

5 мнения за “Годишни награди

 1. Да ти е честито, Здравче! И е напълно заслужено! Каква по-здравословна храна от вкусната и приготвена с любов? 🙂
  А „другите“ – е, аз имам щастието да познавам някои от тях, които още повече припознах след среща на живо. Макар повечето да са доста по-големи и от мен. 😉 Винаги съм казвала, че едно от най-хубавите последствия за мен от воденето на блог, това са хората, с които ме срещна. И много съжалявам, ама наистина много, че не успях да дойда в онзи ден сред вас…
  Поздрави!

  Liked by 1 person

 2. Напълно го заслужаваш. 🙂 Не трябва да те изненадва – когато хората правят нещо с любов, то винаги докосва другите. Твоят блог е най-добрият пример.

  Liked by 1 person

   1. Само че аз лично бих ти дала и награда за визуално представяне. Специално погледнах спечелилия там блог, за да видя как така е възможно да бъде по-хубав от твоя. 🙂 Но красотата, разбира се, е субективна. Твоят блог отговаря точно на моите стандарти. 🙂

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: